top of page

vr 20 nov

|

Online via Zoom / registreer eerst voor toegang

Wereldwijd lerarenforum

Het Global Teachers Forum is een ruimte die alle KRI-gecertificeerde Kundalini Yoga-leraren wereldwijd verwelkomt. Het wordt bijeengeroepen ter ondersteuning van de uitdagingen die aanwezig zijn binnen onze gemeenschap/organisatie, evenals in de geest van transformatie en groei. De bedoeling is om een platform te creëren voor dialoog

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Wereldwijd lerarenforum
Wereldwijd lerarenforum

Time & Location

20 nov 2020, 16:00 – 21:00

Online via Zoom / registreer eerst voor toegang

About the Event

In de loop van de afgelopen 9 maanden hebben IKYTA, KRI en 3HO de oproep tot actie ontvangen van de bredere Kundalini Yoga-gemeenschap die vraagt om een gemeenschapsbrede dialoog over kritische onderwerpen - de meldingen van seksueel wangedrag door Yogi Bhajan, diversiteit en anti- -racisme, transparantie en verandering op organisatieniveau.

Het Global Teachers Forum is een ruimte die alle KRI-gecertificeerde Kundalini Yoga-leraren wereldwijd verwelkomt. Het wordt bijeengeroepen ter ondersteuning van de uitdagingen die aanwezig zijn binnen onze gemeenschap/organisatie, evenals in de geest van transformatie en groei. De bedoeling is om een platform voor dialoog te creëren – aangeboden in verschillende talen – en om samen een nieuwe toekomst voor te stellen die ieder van jullie ondersteunt die onbaatzuchtig Kundalini Yoga deelt in jullie centra, vanuit jullie huizen en op zoveel manieren. Uiteindelijk is het onze hoop dat deze gesprekken zullen dienen om alle deelnemende leraren te ondersteunen, op te leiden, te versterken en te verheffen.

Deze gesprekken zullen een indeling gebruiken die niet-hiërarchisch, collaboratief, respectvol, weloverwogen en bewust is, en prioriteit zal geven aan het proces dat betrokken is bij diep luisteren, opzettelijk spreken en moedige creativiteit - met leraren over de hele wereld. Door het gebruik van Open Space-technologie zullen we alle leraren oproepen en eren en zowel de ruimte als de ondersteuning bieden om fouten te maken, om te leren en om onze geest, ons hart, ons onderwijs en - uiteindelijk - _cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_our gemeenschappen.

FORUMONDERWERPEN

Het forum zal gebruik maken van een reeks brainstormruimten, waardoor deelnemers diep kunnen duiken in onderwerpen die voor hen persoonlijk en professioneel het belangrijkst zijn. Op basis van voorlopige input van de community kunnen mogelijke brainstormruimten op het forum het volgende omvatten:

  • Het aanpakken van de polarisatie die momenteel plaatsvindt binnen onze Kundalini Yoga-gemeenschap
  • Cultuur, hiërarchie en machtsmisbruik
  • Bezorgdheid over de Kundalini Yoga-cultuur en verbinding met het Sikhisme
  • De authenticiteit van de afstamming van Kundalini Yoga
  • Welke begeleiding en ondersteuning hebben leraren van IKYTA/KRI nodig om volwaardig deel te nemen?
  • Bouwen aan een antiracistische, diverse, inclusieve organisatie
  • Organisatiestructuur, verandering en transparantie
  • Leraar en leider zijn in tijden van crisis
  • Het belang en de waarde van de gemeenschap
  • De beoefening inlijsten als Kundalini Yoga versus Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Het registratieformulier bevat de mogelijkheid om de bovenstaande onderwerpen te rangschikken, om de uiteindelijke breakout rooms te bepalen. We raden u ten zeerste aan om deel te nemen aan deze enquête. Dit is JOUW forum. We willen ruimte houden voor de onderwerpen die op dit moment het belangrijkst zijn voor onze docenten.

Registreer je eerst om toegang te krijgen: https://kyteachersupport.org/global-teacher 

Share This Event

bottom of page